Pep Camps

Neix a Girona el 1962. Cursa estudis d’Història de l’Art a la UAB i és autodidacte.

Comença a principis dels 80 amb instal.lacions i performances. Guanya una Beca de la Generelitat de Catalunya i fa estada a Berlín.A partir d’aquí la pintura i el dibuix pren protagonisme en el seu treball.

Des del 87 fins el 92 fa llargues estades, intermitens a l’Asia, un fet que exercirà una forta influència en la seva vida i obra. A finals dels 80 obté beques de la Generalitat de Catalunya i del Banesto, i queda finalista del premi del Grupo 16.

La seva obra figura en diferents col.leccions públiques i privades. Ha fet exposicions a Barcelona, a Madrid , a Bangkok, a València, i en diverses ciutats de França i d’Itàlia. Les exposicions més recents són a Zurich, a Girona, a Olot, a la  Castell d’Aro-Platja d’Aro, a Tossa, a Vallgrassa , a Figueres, a Salt,  a Banyoles, a Torroella de Montgrí, al Castell Palol de Revardit, a l’Escala.

A la vegada, ha realitzat escultura i ha intervingut en processos de ceràmica. Desde el 2000 imparteix cursos de pintura a l’Escola Municipal d’Art de Girona. I també colabora il.lustrant els escrits de Ramon Carbó- Dorca en el Diari de Girona i en el llibre Sis octets d’octets. La darrera  exposició, data del 2017:Variacions 1992-2016 al Centre Cultural de la Mercè, a Girona.